Termékek Menü

Kajszibarack
Champion
Év Pálinkája 2018
0,7 Liter

Ár:
22.990 Ft (18.102 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2024. július 24.
Szállítási díj: 1.600 Ft
Kifejezetten szépen komponált, friss, üde, virágos, igazán "kajszis" aromatikával nyit. Illatában a szelíd lekvárosság mellett a mézes jegyek adnak kellő bájt, eleganciát a citrusosságot is sugárzó pálinkának. Ízében inkább a mélytónusú édes lekvárosság dominál, ami igazán fogyasztóbarát termékké avanzsálja. A diszkréten megbújó magkarakter jól harmonizál a kajszi virágos jegyeivel. Végig elbűvöli és uralja érzékszerveinket, nagyon kecses, elegáns pálinka, a fajta tökéletes képviselője. Gyümölcsössége rendkívül hosszú lecsengésű. Méltán lett a verseny győztes pálinkája. Egyszer mindenkinek meg kell kóstolnia!
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A champion kajszibarack pálinka az országos pálinkaversenyen elért "2018 legjobb pálinkája" címmel büszkélkedhet. Ezt a címet a legjobb nagyarany (champion) díjas pálinkák közül csupán egy kaphatja meg az adott évben. A szakavatott zsűri 2018-ban 1740 minta közül választotta ki a Sáppusztai Pálinkafőzde kajszibarack tételét. Ezen pálinka tehát a legjobbak közül is kiemelkedő minőségű, amelyből csupán 515 darab készült és került forgalomba, amely palackok mindegyike egyedi sorszámmal rendelkezik. 

A pálinka szépen komponált, friss, üde, virágos, igazán "kajszis" aromatikával nyit. Illatában a szelíd lekvárosság mellett a mézes jegyek adnak kellő bájt, eleganciát a citrusosságot is sugárzó pálinkának. Ízében inkább a mélytónusú édes lekvárosság dominál, ami igazán fogyasztóbarát termékké avanzsálja. A diszkréten megbújó magkarakter jól harmonizál a kajszi virágos jegyeivel. Végig elbűvöli és uralja érzékszerveinket, nagyon kecses, elegáns pálinka, a fajta tökéletes képviselője. Gyümölcsössége rendkívül hosszú lecsengésű. Méltán lett a verseny győztes pálinkája. Egyszer mindenkinek meg kell kóstolnia!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!