Termékek Menü

Házas 42'S

A pálinkáink házasításakor kétféle pálinka összekeverését végezzük el, amely házasítások illat és ízharmóniájában mindkét alkotórész komponenseit hivatottak hordozni. A megfelelő arányok megalkotása a főzőmester feladata. Olykor hosszas kísérletezgetések szükségesek ezen italok megkomponálásához. A termékcsalád tagjai mind különleges, a pálinka világában egyedülálló házasítások, alkoholtartalmuk 42%. 
Rendezés:
Nézet:
1.320 Ft
10.540 Ft
11.990 Ft
1.320 Ft
10.540 Ft
13.320 Ft
1.320 Ft
1.450 Ft

Különlegességek a kínálatunkban: Házas pálinkák!

Különlegességek a kínálatunkban: Házas pálinkák!Tapasztaltuk, hogy az újdonságok mindig felkeltik a vásárlók figyelmét, legfőképp akkor, ha az új italok igazán különleges, extrém ízvilágot képviselnek. Ha Ön is elszakadna a klasszikus ízektől, próbálja ki házas pálinkáinkat!

A prémium pálinkák terén folyamatosan biztosítjuk az újdonságokat, hiszen a pálinkakészítés tulajdonképpen egy alkotói folyamat, ahol a készítők mindig ihletet kapnak egy-egy mozzanat esetében. Vagyis az ötletek szinte egymást követik, ennek köszönhető a folyamatos termékfrissítés választékunkkal kapcsolatban. A házas pálinkák harmonikus ízvilágú párosítások, a gyümölcsök tökéletesen kiemelik egymás zamatát, és mindez többféle változatban elérhető!

Mivel prémium pálinkáink kínálata folyamatosan bővül, érdemes többször visszatérni hozzánk és felfedezni a választékot. Fedezze fel a házas pálinkák egyedülálló zamatát, rendeljen tőlünk málna-alma, ribizli-szőlő vagy akár som-szilva pálinkát, és termékeinkkel kapcsolatban felmerülő kérdéseit tegye fel bátran munkatársainknak!