Termékek Menü

Szállítási információk

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása a FoxPost  futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. Ezen idő normál esetben 2-4 munkanap. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon. Amennyiben különleges kérése van a szállítással kapcsolatban kérjük telefonon, vagy a megrendelésben található megjegyzés rovatban jelezze.

Szállítási díjak:
Szállítási díjunk bruttó 1.490 Forint (FoxPost csomagautomatába) vagy 2.990 Ft (FoxPost házhozszállítással). Az árak a csomagolás díját is tartalmazzák. 
Bruttó 40.000 Forint feletti vásárlásoknál a szállítás Magyarország egész területén díjtalan, azaz 0 Ft.

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú. 

A termék visszaküldése
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.