Hírek/Blog

Már hosszú ideje vártuk ezt a pillanatot. Most végre elérkezett: bemutatjuk nektek a Flying Emu – Worldwide Gint, a Sáppusztai Pálinkafőzde első saját ginjét, ami már megjelenése előtt is komoly elismeréseket szerzett.

A húsvét az ünnepi ételekről, családi összejövetelekről és természetesen a vendéglátásról is szól. A klasszikus sonka, tojás és kalács mellé miért ne kerülhetne valami igazán különleges is az ünnepi asztalra? A minőségi pálinka nemcsak koccintásra való – egy jól megválasztott pálinka az ünnepi menü részeként is megállja a helyét. Legyen szó pácolásról, mártásokról, desszertekről vagy különleges ízhatású előételekről, a pálinka izgalmas és karakteres alapanyaga lehet a húsvéti fogásoknak.

Idén ismét bizonyítottuk, hogy a minőség és a hagyomány az igazi pálinka szíve. A Sáppusztai Pálinkafőzde nemcsak megvédte címét, hanem rekordokat döntött a jubileumi Quintessence versenyen – egy esemény, amely minden évben az ország és a régió legkiválóbb termékeit vonzza.

Büszkén jelentjük, hogy a tegnap este az Agrárminisztérium által megrendezésre kerülő Nemzeti Pálinkakiválóság Programon a Sáppusztai Pálinkafőzde elnyerte az Agrárminisztérium Pálinkája 2024 címet és a Legeredményesebb Gin és Egyéb Szeszes Italt Előállító Vállalkozás címet.