Ez nem túlzás. A grapefruit egészen eddig kimaradt a párlatkészítés palettájáról és nem is véletlenül. A gyümölcs karaktere rendkívül érzékeny, kesernyés héja, fanyar húsa és illóolajban gazdag szerkezete különleges bánásmódot igényel. Mi mégis megláttuk benne a lehetőséget, és hittünk benne, hogy a grapefruit nem csak koktélgarnírungnak való, hanem lehet belőle valódi, prémium párlat is.
A Deep Grapefruit mögött komoly technológiai háttér áll. A termék 100%-ban vegyszermentes grapefruitból készül, melynek minden cseppje egyediséget és természetességet sugároz. A feldolgozás során a hagyományos pálinkafőzés esszenciáját kombináltuk a modern ginkészítés innovatív módszereivel: külön kezeltük a gyümölcshúst és a héjat, szelektíven emeltük ki azokat az aromákat, amelyek a grapefruitra jellemzőek.