Termékek Menü

TERMÉKEINK

Ágyas 40'S Ágyas 40'S
A minőség és a gyümölcsös édesség találkozik ezen pálinkákban. Manufaktúránkban az ágyas pálinkák készítéséhez is a kiváló minőségű pálinkáinkat használjuk, amelyeket kiváló minőségű aszalványainkkal ágyazzuk. Az aszalvány típusa a pálinka fajtájával megegyező gyümölcságy, amelyen minimum 6 hónapig, körülbelül 80%-os alkoholtartalom mellett pihentetjük, érleljük a pálinkát.
Classic 42'S Classic 42'S
A Classic termékeink képviselik hazánk gyümölcseinek legjavát. A gönci kajszibaracktól a besztercei szilváig, a vilmoskörtétől az aszútörkölyig mind igazi klasszikus gyümölcseink a pálinkakészítés terén. Bevezető, egyben legsikeresebb termékcsaládunk tagjai mind válogatott, zamatos hazai gyümölcsből készülnek, 42%-os alkoholtartalommal.
Gastro 42'S Gastro 42'S
Gastro fantázianévvel ellátott termékeinket igazi ínyenceknek ajánljuk. Különleges, olykor valódi ritkaságnak számító tételek kerültek ezen válogatásunkba. A erdei és vadon termő gyümölcsök mellett különleges ritka párlataink is ezen termékeinket gazdagítják. Az egyes évjáratok 0,04 és 0,35 literes kiszerelésben, korlátozott példényszámban készülnek.
Házas 42'S Házas 42'S
A pálinkáink házasításakor kétféle pálinka összekeverését végezzük el, amely házasítások illat és ízharmóniájában mindkét alkotórész komponenseit hivatottak hordozni. A megfelelő arányok megalkotása a főzőmester feladata. Olykor hosszas kísérletezgetések szükségesek ezen italok megkomponálásához. A termékcsalád tagjai mind különleges, a pálinka világában egyedülálló házasítások, alkoholtartalmuk 42%.
Strong 50'S Strong 50'S
A Strong termékcsalád a minőség egy erőteljesebb megnyilvánulása. A régi hagyományoknak megfelelően ezen pálinkáinkat 50%-os alkoholtartalom mellett palackozzuk, 5 féle klasszikus ízben. A beltartalmat ebben az esetben is a válogatott zamatos gyümölcsök és a modern technológia ötvözete képviselik.
Tintás 50 Tintás 50
A hagyományos ízek kedvelőinek nem okozhat csalódást a Tintás 50 pálinkacsalád. Kirobbanóan testes íz, markáns gyümölcsillatok és 50%-os alkoholtartalom teszi felejthetetlenné minden pillanatát. Literes kiszerelésben, átlátszó palackban, a tömegből kiemelkedő címkével kerülnek forgalomba ezen termékeink.
DÍSZDOBOZOK/POHARAK DÍSZDOBOZOK/POHARAK
Termékeink csomagolásánál arra törekszünk, hogy a beltartalom mellett az elegáns külső is értéket képviseljen. Válogasson pálinkás díszdobozaink vagy kiegészítő termékeink közül, hogy az ajándékozás valódi, maradandó élménnyé váljon!