Termékek Menü

Pálinkakóstolás és üzemlátogatás

Pálinkafőzdénk felső szintjén berendezett bemutatótermünkben lehetőség van a kereskedelmi forgalomban kapható pálinkáink kóstolására! Várjuk kisebb, nagyobb csoportok, baráti társaságok jelentkezését, akik szeretnének közelebbről megismerkedni termékeinkkel és pálinkafőzdénkkel. A program folyamán kollégáink bemutatják a pálinkafőzde épületét, a rendszer felépítését és berendezéseit, azok működését. Mesélnek a finom pálinka készítéséről, annak menetéről. Egyes időszakokban vendégeinknek lehetősége van a cefrekészítés és pálinkafőzés folyamatainak gyakorlati betekintésébe is. Ezek után a kiválasztott pálinkasorok kóstolása közben a "kerteknek gyümölcse" elnevezésű kiállításunkkal is megismerkedhetnek látogatóink. 


 

Kóstoló csomagjaink:

Belépő: Klasszikus pálinka alapanyagból készült, a fogyasztók körében legkedveltebb párlatainkból kóstolhatnak vendégeink. A classic 42%, strong 50% és házas (házasított) termékcsaládok tagjait ismerhetik meg testközelből.

Választható ízek: kajszibarack, fürtös meggy, birs, besztercei szilva, irsai olivér szőlő, őszibarack, piros vilmoskörte, jonathan alma, som-szilva, málna-alma, bodza-alma, birs-alma

6 x 2 cl Sáppusztai Pálinka kóstolása: 4.000 Ft
6 x 4 cl Sáppusztai Pálinka kóstolása: 7.000 Ft

10 x 2 cl Sáppusztai Pálinka kóstolása: 6.000 Ft
10 x 4 cl Sáppusztai Pálinka klóstolása: 10.000 Ft

Ínyenc: A klasszikus ízeken kívül, a pálinkák világában kevésbé ismert, ritkaságnak számító gyümölcsből készült termékeink találhatók csomagunkban. Az erdei és vadon termő gyümölcsökból készült párlatok valódi kuriózumnak számítanak a pálinka világában, amelyek a legnagyobb ínyenceket is elvarázsolják.

Választható ízek: feketeribizli, feketeszeder, bodza, erdei som, csipkebogyó, kökény, házi berkenye, földieper, málna, sütőtök párlat, sörpárlat, kajszibarack, fürtös meggy, birs, besztercei szilva, irsai olivér szőlő, őszibarack, piros vilmoskörte, jonathan alma, som-szilva, málna-alma, bodza-alma, birs-alma

6 x 2 cl Sáppusztai Pálinka kóstolása: 7.000 Ft
6 x 4 cl Sáppusztai Pálinka kóstolása: 12.000 Ft

10 x 2 cl Sáppusztai Pálinka kóstolása: 10.000 Ft
10 x 4 cl Sáppusztai Pálinka klóstolása: 16.900 Ft

Bajnok: A pálinkafőzde teljes kínálatából válogathatnak kedves vendégeink, köztük az év legjobb pálinkái, champion díjas és közönségdíjas pálinkák. 

Választható ízek: 2018 legjobb pálinkája (classic kajszibarack), 2019 legjobb pálinkája (classic kajszibarack), 2017 közönségdíjas pálinkája (málna), champion 2018 feketeszeder, champion 2018 irsai olivér szőlő, feketeribizli, feketeszeder, bodza, erdei som, csipkebogyó, kökény, házi berkenye, földieper, málna, sütőtök párlat, sörpárlat, kajszibarack, fürtös meggy, birs, besztercei szilva, irsai olivér szőlő, őszibarack, piros vilmoskörte, jonathan alma, som-szilva, málna-alma, bodza-alma, birs-alma

A pálinkakóstoló csoportok minimális létszáma 10 fő. A kóstolók árai minden esetben magukban foglalják az ásványvíz és pogácsa fogyasztását! A helyszínen továbbá üdítők, pálinkával töltött csokoládé egyes esetekben helyi finomságok, mint pl. krumplilángos vásárlására is van lehetőség! A kóstolható pálinkák, díszdobozok, poharak természetesen a helyszínen megvásárolhatók! A kóstoláson résztvevők 10% kedvezménnyel vásárolhatnak a teljes termékkínálatunkból.

6 x 2 cl Sáppusztai Pálinka kóstolása: 9.000 Ft
6 x 4 cl Sáppusztai Pálinka kóstolása: 15.000 Ft

10 x 2 cl Sáppusztai Pálinka kóstolása: 13.000 Ft
10 x 4 cl Sáppusztai Pálinka klóstolása: 20.000 Ft


Időpontegyeztetés:

+36 70 369 43 18 

Amennyiben különleges kívánságai vannak a programmal kapcsolatban, írjon nekünk a palinka@sappusztai.hu email címre ha tudunk annak megvalósításában is segítünk. Írja meg nekünk elképzeléseit és arra mihamarabb válaszolunk.


Érdeklődik a pálinkakészítés iránt? Látogasson el pálinkaüzemünkbe!

Érdeklődik a pálinkakészítés iránt? Látogasson el pálinkaüzemünkbe! A pálinkák rendkívül kedvelt italok, elkészítésük pedig igazi precizitást és pontosságot igényel, ezért nem véletlen, hogy speciális eszközök és helyiség szükséges az italok előállításához, amik egy külső szemlélő számára igencsak különleges látványt nyújtanak. Ha Ön is érdeklődik a pálinkakészítés iránt és megismerkedne közelebbről egy pálinkaüzem mindennapjaival, látogasson el hozzánk!

Pálinkaüzemünk nem csak az italokat biztosítja az ügyfeleknek, hanem a betekintést is vállalkozásunk életébe, hiszen fontosnak tartjuk, hogy lássák az emberek, hogy milyen körülmények között készül el kedvenc italuk. Az üzemlátogatás alatt lehetőség van az italok kóstolására is, miközben szakértők segítenek tájékozódni az egyes pálinkafajták között, és igyekeznek minél több érdekességgel, történettel megörvendeztetni a vendégeket!

Pálinkaüzemünk bejárása bármilyen alkalomra ideális programot biztosít, legyen szó külföldi csoportokról, vagy céges tréningekről, hiszen azokat is elvarázsolja a pálinka világa, akik nem kifejezetten rajonganak az italért!