Termékek Menü

Ágyas 40'S

A minőség és a gyümölcsös édesség találkozik ezen pálinkákban. Manufaktúránkban az ágyas pálinkák készítéséhez is a kiváló minőségű pálinkáinkat használjuk, amelyeket kiváló minőségű aszalványainkkal ágyazzuk. Az aszalvány típusa a pálinka fajtájával megegyező gyümölcságy, amelyen minimum 6 hónapig, körülbelül 80%-os alkoholtartalom mellett pihentetjük, érleljük a pálinkát. 
Rendezés:
Nézet:

Prémium minőségű ágyas pálinkák

Prémium minőségű ágyas pálinkákVannak dolgok, amik nem véletlenül érdemelték ki a hungarikum nevet. Ezek messze földön híres minőségi termékek, amiket nem csak mi, magyarok tartunk nagy becsben, de külföldi vendégeink és értékelnek és kedvelnek. Ilyen hungarikum a pálinka is! Ez az ital, amit minden nyelven ugyanúgy neveznek, tökéletes választás az ünneplésre! Ha valami olyan italt szeretnénk a koccintásra emelt poharakba tölteni, amivel méltóképp megkoronázhatjuk a pillanatot, akkor válasszuk az ágyas pálinkákat!

Az ágyas pálinkákat három hónapig gyümölcságyon érlelik, ez idő alatt a gyümölcs szín- és ízanyagai beleoldódnak a pálinkába. Meggy, kajszibarack, szőlő vagy szilva? Melyik az, amelyik leginkább elnyerte a tetszését? Több is elfér belőle a hűtőben, hiszen nemcsak ünnepléshez kiváló, de hétköznapokon aperitifként is szervírozható! Saját részre vagy ajándékba, mindig kitűnő választás az ágyas pálinka!

Minőségi italt keres? Válogasson minőségi ágyas pálinkáink közül, és rendelje meg kedvenc ízeit tőlünk!